• Telefon:+381 69 624 363
  • Email:efharisto@koraknapred.org
  • 10-22h

Relax masaža

Terapeutska masaža

Sportska masaža

Anticelulit program

Parcijalna masaža

Da li Vam nedostaje više energije? Mi Vam možemo pomoći.

Centar za masažu Efharisto je osnovan sa idejom da bude oaza mira usred gradske gužve i da poželi dobrodošlicu svima koji žele da se oslobode od napetosti.

Naša namera je uvek pružanje najbolje usluge, koja se isključivo kreira na osnovu Vaših potreba.

Da li zelite da se oslobodite bolova, stresa?

Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu. Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje.

Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Da li želite da se ponovo osećate sjajno?

Isprobajte predivan oseća masaže celog tela izuzev lica –  ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.

Ili Vam možda više odgovara parcijalna masažao koja buhvata određeni deo tela kao što su ruke, noge, vrat i ramena ili leđa sa lumbalnim, torakalnim i sakralnim delom.

Efharisto centar za masaže, posetite nas na Novom Beogradu. Profesionalne masaže 1.990din.

Izaberite svoju omiljenu masažu iz naše bogate ponude

Relax masaža
Terapeutska masaža
Sportska masaža
Anticelulit program
Opuštajuća masaža glave
Energetska masaža stopala
Parcijalna masaža
Masaže sa pilingom

Masaža nije luksuz nego potreba i najučinkovitiji način oslobađanja od stresa svakodnevnog života.

Benefiti masaže odavno su jako dobro poznati, oslobađa nas bolova u leđima, nogama i vratu. U našem salonu pripremili smo klasične ili parcijalne masaže celoga tela, aromaterapiju koju prakticiramo sa najkvalitetnijom mešavinom eteričnih i baznih ulja lešnika, badema i sezama za potpuni doživljaj i kvalitetu vašega vremena i novca.

Kada ste umorni, napeti, sa problemom koji ne možete rešiti pa se osećate zarobljeni u telu, kada osećate napetost u mišićima ili vam je zakočen pokret, kada imate glavobolje ili otekline zbog loše cirkulacije, nakon napornih fizičkih aktivnosti ili osjećate nedostatak volje i energije, kada želite popraviti kvalitetu rada i sna, kada si želite pokloniti nešto korisno i lijepo.

Nakon masaže osetićete ugodu, smanjenje boli i odmor, zadovoljstvo i novu energiju, vitalnost i želju da ponovo osetite isto.

Nakon što je masaža probudila vaše telo , popravila cirkulaciju i sve hormonalne procese osetićete da ste popravili i zdravlje i možete uživati u boljem kvalitetu života.

Bulevar Mihajla Pupina 143, Novi Beograd tel.069/624363

Zakažite ODMAH